Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την αντίθεσή τους στην οποιαδήποτε επένδυση χρυσού στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξέφρασαν τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, που συνεδρίασε στην Κομοτηνή. Το θέμα συζητήθηκε μετά από εισήγηση της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης - Έβρου κατά του χρυσού. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε και η σύσταση διαπαραταξιακής και διαθεσμικής επιτροπής φορέων που ως σκοπό θα έχει την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας για τις αντιδράσεις που προκαλεί το ζήτημα στην περιοχή.
Τα μέλη του Συμβουλίου και μετά από σχετική εισήγηση του μέλους της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης - Έβρου κατά του Χρυσού, Ανέστη Στρατιάδη, διατύπωσαν για μία ακόμη φορά, κατά συντριπτική πλειοψηφία -δύο λευκά και ένα παρών την κάθετη και κατηγορηματική αντίθεσή τους στην οποιαδήποτε επενδυτική δραστηριότητα εκμετάλλευσης χρυσοφόρων κοιτασμάτων στην περιοχή. Επίσης συμφώνησαν να συσταθεί μία διαπαραταξιακή και διαθεσμική επιτροπή φορέων που σε άμεσο χρόνο, θα ενημερώσει δια ζώσης στην Αθήνα την πολιτική ηγεσία της χώρας και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για την κατηγορηματική αντίθεση των τοπικών κοινωνιών πάνω στο ζήτημα. Να σημειωθεί ότι στην συνεδρίαση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν αρνητικά απέναντι στις επενδύσεις χρυσού, οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟ ΞΑΝΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΛΕΓΕ ΟΧΙ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΣΙΡΚΟ!!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕ...... ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ???? ΜΟΝΟ Ο ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΤΙΚΑ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΣΙΡΚΟ!!!!